Hou jij ook zo van kleur in je interieur ?

Dan zijn kleden van Po! zijn dan echt iets voor jouw interieur! Voor op de vloer of aan de wand. Met 3 slimme tips kies je het kleed dat bij jou past.

Samen met een aantal hippe Franse designers ontwerpt Po!design de mooiste exemplaren voor je woning. De verschillende structuren in combinatie met de gewaagde materiaal en kleurenkeuze zorgen voor een mooie gelaagdheid in elk kleed.

Op de vloer maar zeker ook op de wand geven ze je huis een eigen en persoonlijke touch. Fijne bijkomstigheid is dat ze gemaakt worden in sociale werkplaatsen of in landen als Albanië waar de handwerkers het geld goed kunnen gebruiken.

De designers werken hecht met hun samen

en dat zie je terug in de kwaliteit. De afmetingen van elk kleed kunnen aangepast worden naar jouw persoonlijke wensen, hoe bijzonder is dat? Wij zijn dealer van dit kleurrijke merk en helpen je graag bij het zoeken naar jouw unieke exemplaar!

Inspired by the eye….

 

Onze 3 tips voor het mooiste wandkleed !

Onze eerste tip is dat je bepaalt  waar je het kleed gaat hangen. Kleden verbeteren de akoestiek in een ruimte. Verder kunnen ze een ruimte kleurrijker of juist zachter maken. Dat hangt af van wat er al in de ruimte is en wat je juist wilt toevoegen. Denk van tevoren na over de afmetingen van je kleed. Boven een wandkast of side table is het mooier om binnen de afmetingen te blijven. Ook de juiste kleur van je wand kan het gewenste effect van het kleed versterken

Tip nummer 2 is  dat je van te voren nadenkt over de stijl en de kleur van je kleed. Verschillende stijlen en kleuren zijn goed te combineren zolang je een goed beeld hebt van wat je wilt toevoegen. Maak een aantal foto’s van de ruimte waarin je het kleed wilt gaan hangen en neem ze mee als je op pad gaat. Zo kun je een betere keuze maken.

En onze laaste tip is dat je vooraf bedenkt hoe je het kleed gaat ophangen. Wil je het strak of juist niet? Ga je gaten boren of hoeft dat misschien niet? Wil je misschien gebruik maken van een mooi ophangsysteem ? Er zijn verschillende manieren en systemen die ervoor zorgen dat je kleed straks hangt zoals jij het wilt. Online is hierover veel info te vinden.

 

Nathalie Lete

Is een kleurrijk beeldend kunstenaar, illustrator, keramiste en textielontwerper van o.a. een aantal interieur accessoires van Po! Design. In haar eigen dromerige en vrolijke stijl komen vooral veel elementen uit de natuur terug.

 

Ze heeft talrijke ontwerpen gemaakt voor verschillende merken waaronder Gucci , H& M ,  Ixxi en een aantal prachtige behangen voor Domestic. Meer van haar werk kun je vinden op haar website

Albanië

Is een veelzijdig land met een ruige en rustiek berglandschap, een prachtige kust en vol levendigheid en folklore in de veelal nog authentieke steden. Als je, zoals in veel landen, de overvolle toeristische oorden links laat liggen, vind je vaak de mooiste plekjes.

Ben je op zoek naar een originele dagtrip in Tirana of wil je een volledig op maat gemaakte reis naar de hidden gems van Albanië? Neem dan contact op met Manon en Jack van albaniatourguide

 

 

 

NIEUWSTE ARTIKELEN

Boekarest

Op zoek naar inspiratie en een bijzondere ervaring spotten we een Designbeurs in Boekarest. Stond redelijk hoog op onze wensenlijst, dus snel geboekt! Absoluut geen spijt van deze keuze! Een bijzondere ervaring zeker nu, op maar een paar uur rijden van een verschrikkelijke oorlog…..

Grensverleggend Gent

Recent barstte in Gent het Design Fest Gent los, een nieuw tweejaarlijks 10-daags festival waar ontwerpers grensverleggende ideeën presenteren. Wij waren erbij !

Terug naar de kust !

Niet alleen in de zomer maar het hele jaar door is het goed toeven langs onze eigen kust . We nemen je mee door de duinen, over de stranden naar de leukste plekjes !