Ici, l’heure de l’apéritif!

Een oase van rust op de daken van Parijs met heerlijke cocktails. Natuurlijk hebben wij gevraagd naar de ‘secret ingredients’ van deze cocktails. Die vind je verderop in deze blog.

Stap met ons mee uit de drukke warme metro van Parijs … in de lift van het Hôtel National des Arts et Métiers. Als de liftdeuren openen, belanden we in een oase van rust op de daken van Parijs.

Een oase van rust op de daken van Parijs

Het geluid van het ijs in de shaker van de barman klinkt onweerstaanbaar. Net als de zwoele lounge muziek en lachende mensen. Proost!

Er zijn zoveel redenen om van Hotel National des arts et Metiers in Parijs te houden. Maar de bar onder de hemel van deze bruisende stad is voor ons onweerstaanbaar. Behalve het prachtige uitzicht op de stad genieten we hier van een heerlijke cocktail. Met liefde bereid door een van de barmannen.

Natuurlijk hebben wij gevraagd naar de ‘secret ingredients’ van deze cocktail die we graag met je delen verderop in deze blog.

Het gevoel van deze Parijse bar heeft ons geïnspireerd in onze zoektocht van dingen waar we blij van worden. We delen ze graag met jou!

Inspired by the eye ….

 

Made in France  

Deze luxueuze  kurkentrekker van LAGUIOLE  handgemaakt van jeneverbes. bestel hier je eigen exemplaar !

Take a seat

op deze bar mooie beauty’s!

 

De 1789 cocktail uit Parijs

moet je proberen ! Het is een onalledaagse mix van witte wijn, whisky en Lillet (een zoete Franse aperitief) De cocktail is door een Parijse barkeeper vernoemd naar het jaartal waarin de Franse Revolutie begon. Verras je gasten met dit recept !

Cocktails delivery

Wat een heerlijke dag, is het al weekend? Haal Parijs in huis met een overheerlijk cocktailpakket.  Bestel hier en relax !

 

NIEUWSTE ARTIKELEN

Boekarest

Op zoek naar inspiratie en een bijzondere ervaring spotten we een Designbeurs in Boekarest. Stond redelijk hoog op onze wensenlijst, dus snel geboekt! Absoluut geen spijt van deze keuze! Een bijzondere ervaring zeker nu, op maar een paar uur rijden van een verschrikkelijke oorlog…..

Grensverleggend Gent

Recent barstte in Gent het Design Fest Gent los, een nieuw tweejaarlijks 10-daags festival waar ontwerpers grensverleggende ideeën presenteren. Wij waren erbij !

Terug naar de kust !

Niet alleen in de zomer maar het hele jaar door is het goed toeven langs onze eigen kust . We nemen je mee door de duinen, over de stranden naar de leukste plekjes !