Design your world, inspired by us!

Wij zijn Larissa en Nancy en vervolgen hier een reis die we al lang geleden begonnen zijn. Want onafhankelijk van elkaar zijn we altijd al bezig met interieur, reizen en het ontdekken van nieuwe smaken. Wij houden van de mooie en vrolijke dingen in het leven. En het ligt in onze natuur om die te delen.

Als interior designer en eigenaar van VIVA VIDA hield Larissa zich jarenlang bezig met interieur ontwerp, stylingadvies en de productie van meubels. Nancy werkte meer 30 jaar bij diverse bedrijven in de Travel Retail. Samen met veel (exclusieve) merken ontwikkelde zij nieuwe concepten. Altijd gekoppeld aan reismomenten.

We nemen je mee naar ongelooflijk wonderbaarlijke plekken zonder dat je hoeft te reizen.

In de loop der jaren hebben we in ons overmatige enthousiasme veel vrienden, kennissen en collega’s gevraagd én ongevraagd voorzien van de nodige tips. ‘Als je echt goed Italiaans wilt eten moet je daar en daar zijn’ en ‘hier vind je de leukste items voor een Scandinavisch interieur’. De reacties waren vaak heel positief. En steeds meer mensen kwamen bij ons terug voor tips en advies. Zelfs vrienden van vrienden wisten ons te vinden. Ook merkten we dat veel mensen positief reageerden op de reisverhalen die we deelden.

Daarom besloten we onze krachten te bundelen en ons hart te volgen. Alles komt voor ons samen in The eye has to travel.

Ons doel is een glimlach op jouw gezicht te toveren. Door je mee te nemen naar ongelooflijk wonderbaarlijke plekken zonder dat je hoeft te reizen. En door de meest bijzondere (woon-)items met je te delen zonder dat je er zelf naar hoeft te zoeken.

We starten met een blog en komen voor de kerst van dit jaar met een shop. Met de meest bijzondere woon-items die we tijdens onze reis voor jou verzamelen. Van vintage accessoires tot exclusieve internationale merken en van ecodesign tot kunst.

Veel liefs,

Larissa en Nancy